maanantai 21. huhtikuuta 2014

NHL ilmaiseksi netistä!

NHL ilmaiseksi via VLC

NHL:n kauden avaus Tukholmasta, kausi 2011. Tekijä: Reedhawk (Oma teos) [CC-BY-SA-3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], lähde: Wikimedia Commons


NHL on sellainen liiga, jossa pelaavat yleisesti ottaen maailman parhaimmat jääkiekkoammattilaiset. Totta kai kaikki haluavat sitä katsoa. Ja koska se kiinostaa, niin se on myös maksukortin takana. Tämäkin ongelma voidaan kiertää perinteisesti erilaisten striimien kautta.

Tältä sivustolta löytyvät ohjeet näiden pelien näkemiseksi ilman maksamista:
How to watch NHL network online for free and to watch free live NHL streams:

http://www.reddit.com/r/hockey/wiki/vlc

Jos ohjeet tuntuvat liian vaikeilta, niin alla olevasta linkistä löytyvät yleensä päivitetyt päivän pelit; pelien osotteiden tulisi ilmestyä aina 15 minuuttia ennen pelin alkua:
If those hints are 2 hard to follow, the link below will guide you to find some daily games:

http://dnalloheoj.com/nhl/log.txt

Ylimmässä linkissä annetaan myös ohjeet siihen, kuinka voit löytää haluamasi pelin tästä luettelosta, johon on listattu kaikki kauden aikana pelattavat pelit:
And a list off all games this season that can be viewed through VLC player. Tips how to find your game are found in the link on the top of this piece of news.

http://live.nhl.com/GameData/SeasonSchedule-20132014.json


Eli mitä odotat? NHL-ovet ovat avoinna!

Watch NHL online for free, NHL ilmaiseksi netistä, päivän nhl-kierros, ilmaista NHL-kiekkoa internetistä NHL live stream online, Free NHL games

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti