lauantai 4. tammikuuta 2014

Lauantain talviurheilut: Northug hiihtäjien valtias, Heikkinen kympin joukossa

Kuva: Wikimedia Commons


Norjan Petter Northug on voittanut viimeistä edellisen etapin hiihdon Tour de Ski kiertueella. Kymmenen kilometrin perinteisellä hiihdetyllä matkalla Norja oli suorastaan ylivoimainen, sillä neljä ensimmäistä sijoitusta meni Norjaan. Sundby oli kilpailun toinen, kolmanneksi sijoittui Jespersen ja neljänneksi Röethe.

- Tuntuu paremmalta joka kisan jälkeen. Paras kisa tällä kaudella, Petter Northug totesi kilpailun jälkeisessä voittajan haastattelussa.

Suomalaisista Matti Heikkinen sijoittui parhaimpana yhdeksänneksi. Lari Lehtonen oli 16:s, Ville Nousiainen 21:s ja Sami Jauhojärvi 31, jääden niukasti pois maailmancupin pisteiltä.

Kokonaistilanteessa Norjalla on kolmoisjohto. Suomalaisista parhaiten sijoittuneena on Ville Nousiainen, joka on 13. Hänen niskassaan hengittää tosin Lari Lehtonen, jonka sijoitus on 15.


Suomalaiset toiselle kierrokselle mäkihypyssä, Koivuranta kärjessä


Kaikki 3 suomalaista voittivat oman parinsa parikilpailussa. Suomalaisista parhaiten suoriutui Anssi Koivuranta, joka on peräti kilpailun kärjessä ensimmäisen kierroksen jälkeen. Myös Jarkko Määttä venyi loistavaan suoritukseen sijoituttuaan peräti yhdeksänneksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti