perjantai 9. toukokuuta 2014

Ranska aiheutti yllätyksen, Venäjä murskasi Sveitsin

Venäjä avasi mm-kisat vakuuttavalla voitolla. Kuva: Александр Головко (http://golovko.livejournal.com/234896.html) [CC-BY-SA-3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], lähde: Wikimedia Commons


Minsk. Jääkiekon mm-kisoissa on pelattu kaksi iltapäiväottelua. Niissä kohtasivat Ranska ja Kanada sekä Sveitsi ja Venäjä.

Ranska aiheutti kisojen ensimmäisen yllätyksen kukistamalla Ranskan voittomaalikilpailussa lukemin 3-2. Ranskan molemmat maalit olivat Teddy Da Costan tekemiä.

Kanada ei onnistunut rankkareissa lainkaan ja näin ollen Ranskan tehdessä maalin viimeisellä yrittäjällään kisojen suurin yllätys (toistaiseksi) on valmis. Voitto on myös ensimmäinen Ranskalle Kanadaa vastaan tällä vuosituhannella.

Iltapäivän toisessa ottelussa Venäjä löi selkeät tahdit jo ottelun alussa. Ensimmäisen erän jälkeen peli oli jo 3-0 ja peli oli taputeltu. Ottelun loppulukemiksi jäi 5-0.

Venäjän pelaaminen oli selkeästi erilaista kuin Vjatsheslav Bykovin aikana. Oleg Znaroks on selvästi rajoittanut tähtien peliaikaa ja saanut Venäjän pelaamaan joukkueena, mikä tekee Venäjästä heti huomattavasti vaarallisemman.

Illalla pelataan vielä kaksi ottelua. Niissä kisaisäntä Valko-Venäjä kohtaa USA:n ja Tsekki sekä Slovakia ottavat toisistaan mittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti