keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Sveitsi avasi voittotilin, Tsekki hoiteli Italian

Rob Zepp. Ei oo helppoo. Foto: Stefan Brending, Lizenz: Creative Commons by-sa-3.0 de [CC-BY-SA-3.0-de (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/de/deed.en)], lähde: Wikimedia Commons

Kisojen kuudennen päivän iltapäiväottelut eivät tarjonneet yllätyksiä. Ennakkosuosikit pitivät pintansa, vaikka joutuivatkin loppujen lopuksi tiukille.

Tsekki onnistui tekemään ottelun voittomaalin jo ensimmäisessä erässä, kun Jiri Sekac taiteili Tsekin 1-0 johtoon. Italia kuitenkin piinasi Tsekkiä kolmannen erän viimeisille minuuteille, kunnes Jaromir Jagrin 2-0 maali lopetti Italian pyristelyt. Ottelu myös päättyi näihin lukemiin.

Toisessa kamppailussa käytiin kiihkeää vääntöä voitosta loppuun asti, kun Sveitsi ja Saksa kohtasivat toisensa. Sveitsi siirtyi 1-0 johtoon Damien Brunnerin maalilla 13 minuutin kohdalla, mutta Saksa tasoitti vain minuuttia myöhemmin, kun ottelussa tehot 2+0 iskenyt Thomas Oppenheimer iski tasoitusmaalin.

Sveitsi pääsi kolmannen erän puolenvälin jälkeen jo 3-1 johtoon, mutta Oppenheimerin toinen erän lopulla teki ottelusta jännitysnäytelmän. Saksa yritti lopussa vielä 6-4 vastaan tasoitusta, mutta se ei päässyt kuitenkaan tolppaa lähemmäksi.

Voitolla Sveitsi säilytti mahdollisuudet jatkopeleihin. Tappio tiesi Saksalle sitä, että sen tie neljän joukkoon lohkossa käy vaikeammaksi, sillä se on jo kohdannut suurimman osan heikommista vastustajistaan.

Illalla pelaavat vielä Venäjä ja Kazakstan sekä Slovakia ja Norja. Pelit löytyvät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti