tiistai 20. lokakuuta 2015

Muistatko Lukon ja Tapparan eeppisen semifinaalin 2015? Katso video!


Lukko ja Tappara tahkosivat tiukan ja tasaisen 7-osaisen pudotuspelisarjan keväällä 2015. Lukko johti sarjaa jo 3-1, mutta Tappara puristi niukasti rinnalle ja ohi.

Yllä olevasta videosta voit katsoa seiskapelin ratkaisut. Komea nousu Tapparalta, joka ei riittänyt kuitenkaan aivan mestaruuteen asti.


Tappara karkasi ottelussa 3-0 johtoon Jormakan ja nykyään Sportissa pelaavan Josh Greenin johdolla. Peli oli myös Ville Niemisen toiseksi viimeinen liigapeli.

Alexander Bonsaksenin ottama kyseenalainen jäähy tarjosi kuitenkin Lukolle tilaisuuden tulla takaisin mukaan peliin. Se onnistuikin ylivoimalla tunkemaan kiekon väkisin Tapparan maaliin.

Tämä ei kuitenkaan riittänyt, sillä Olli Palola kuittasi lukemat 4-1:een.

Tämän jälkeen Lukko sai herätettyä toivoa tekemällä maalin, mutta se hylättiin, kun Metsola kaadettiin. Pian Lukon maalia ei kuitenkaan voinut enää mikään estää, kun Toni Koivisto laittoi jatkopalan pienestä kulmasta sisään. Näin ollen jännitys säilyy ottelun loppuun asti. Samalla Tappara-faneille tulee mieleen aikaisempi ottelu, jossa Lukko tuli takaa tasoihin aivan viime sekunneilla nopeilla maaleillaan.

Lopussa Lukko yrittikin vielä kuudella viittä vastaan kavennusta ja tasoitusta, mutta Tappara kesti.

4-2 voitto, ja Tappara finaaleihin Kärppiä vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti